Furulundsvägen 5A

Furulundsvägen 5A

Slutpris

5 000 000 kr


Furulund— Partille

Furulundsvägen 5A


Slutpris
5 000 000 kr

Furulund— Partille

Modernt parhus på lättskött tomt med härligt altandäck!

2004 uppfördes detta gedigna parhus i Furulunds trivsamma villaområde. Ett boende som kännetecknas av bra materialval, öppen planlösning och funktion för en modern familj. Entréplanet har två sovrum, duschrum, tvättstuga och förråd. Det övre planet erbjuder sovrum, badrum och ett härligt samspel med kök, matplats och vardagsrum i öppen lösning med mycket ljus. Från vardagsrummet når man det insynsskyddade altandäcket där man får plats med allt från matmöbel, loungegrupp till många gäster. Ett extra plus är närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet. Gångavstånd till en välsorterad matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss gör detta till det perfekta boendet för familjen.
Välkomen att boka tid för visning!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
29 437 kr/år
Tomtarea
737 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-09

Mäklarhuset Partille

Denna parhus på Furulundsvägen såldes av oss 2023-02-09. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Furulundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.