Ribbstolsvägen 5

Ribbstolsvägen 5

Slutpris

4 760 000 kr


Lexby— Partille

Ribbstolsvägen 5


Slutpris
4 760 000 kr

Lexby— Partille

Mycket fint och snyggt renoverat radhus, fem sovrum, inredd vind och inredd källare med egen ingång.

Välkommen till detta härliga och fina radhus som renoverats och byggts om år 2017-18. Stort nytt kök med öppen planlösning till vardagsrum med plats för många vänner, stor altan i söder, 5 sovrum, inredd vind som blir ett perfekt utrymme för familjens tonåringar, 3 nya helkaklade badrum samt inredd källare med egen ingång och möjlighet till uthyrning. Lugnt läge intill naturen och bergen i Lexby. Garage med med parkering finns.Nära till Lexby gård, en levande lantgård, fägatorna i Lexby, High Adventure höghöjdsbana och Kåhögs Gård, där man köper mjölk. Gångavstånd till både förskola, Lillegårdsskolan ( F-5 klass) och Lexbyskolan ( 6-9 klass). En liten promenad till Partille station med bra förbindelse till Göteborg C ( ca 10 min.). Där finns även det stora köpcentrumet Allum med 84 butiker.


Boarea/biarea
124/64 kvm
Driftkostnad
36 709 kr/år
Tomtarea
174 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-03-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.