Ribbstolsvägen 5 / Lexby / Partille

Mycket fint och snyggt renoverat radhus, fem sovrum, inredd vind och inredd källare med egen ingång.

Slutpris
4 760 000 kr
Boarea/biarea
124/64 kvm
Driftkostnad
36 709 kr/år
Tomtarea
174 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-03-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ribbstolsvägen såldes av oss 2019-03-01. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Ribbstolsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lexby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta härliga och fina radhus som renoverats och byggts om år 2017-18. Stort nytt kök med öppen planlösning till vardagsrum med plats för många vänner, stor altan i söder, 5 sovrum, inredd vind som blir ett perfekt utrymme för familjens tonåringar, 3 nya helkaklade badrum samt inredd källare med egen ingång och möjlighet till uthyrning. Lugnt läge intill naturen och bergen i Lexby. Garage med med parkering finns.Nära till Lexby gård, en levande lantgård, fägatorna i Lexby, High Adventure höghöjdsbana och Kåhögs Gård, där man köper mjölk. Gångavstånd till både förskola, Lillegårdsskolan ( F-5 klass) och Lexbyskolan ( 6-9 klass). En liten promenad till Partille station med bra förbindelse till Göteborg C ( ca 10 min.). Där finns även det stora köpcentrumet Allum med 84 butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.