Gärdhemsvägen 10 / Rävlanda / Härryda

Det ljuva 60-talet möter 2020!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
95/95 kvm
Driftkostnad
36 198 kr/år
Tomtarea
826 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på gärdhemsvägen såldes av oss 2020-02-24. Se alla våra försäljningar i Rävlanda samt även på gärdhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rävlanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Allt en familj behöver!
En totalrenoverad villa centralt i Rävlanda där du får 60-talets ytor parat med modernt renoverade ytskikt i hela huset. Villan rymmer 5 rok varav 3-4 sovrum, inbyggt garage, en tvättstuga utöver det vanliga, två badrum, bastu, separat toalett samt rum för skrymmande hobbies.
Villan ligger mitt i byn med gångavstånd till buss, tåg, förskola, skola, matbutik och inte minst jourcentral. Här njuter du också av närhet till naturen med Storåns dalgång, skogen och ett närbeläget elljusspår.
Plan , fin trädgårdstomt, altan med uppvärmt spabad i söderläge gör det hela komplett. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rävlanda

Idyllisk jordbruksbygd med närhet till Göteborg och Borås

Rävlanda - en uppskattad bostadsort

Rävlanda ligger idylliskt vid Storåns dalgång och har bra förbindelser med både tåg och buss till Göteborg och Borås. Den natursköna miljön intill Storåns dalgång är ett vackert område med riksintresse för både natur- och kulturmiljövård. Service i form av vårdcentral, bibliotek, förskola, skola och affärer ligger inom promenadavstånd.

Natur och fritid

Tongivade idrottsförening i Rävlanda är "RAIS" med fotboll, innebandy, boule, spinning och bridge. Rävlanda samhällsförening har anlagt en naturstig på 2,5 km. Den är belyst och du når den från flera olika platser i samhället bland annat vid föreningsgården, hembygdsgården, skolan, församlingshemmet och äldreboendet. Den är anpassad för personer med nedsatt fysisk prestationsförmåga och har grillplats och redskap. Den gamla kamgarnsfabriken är numera Rävlanda föreningsgård och här har ortens många föreningar samlats. Rammsjön är närmsta badplats och här finns bryggor och hopptorn. Sommartid anordnar kommunen simskola här. För den fiskeintresserade finns Stockasjön där man kan fiska. Tack vare Storåns dalgång och Rävlandas många naturområden finns naturrika omgivningar för promenader och ett rikt friluftsliv.

Kommunikationer

Buss 610 (snabbuss till Göteborg), 611 (Mölnlycke via Landvetter) 612 (Bollebygd) samt tåg till Göteborg och Borås

Familjeliv och service

Gärdets förskola ligger i ett villaområde nära naturen i Rävlanda. I södra delen av Rävlanda ligger Rävlanda skola. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. I Rävlanda finns en livsmedelsaffär, pizzeria, bibliotek och vårdcentral. Rävlanda vårdcentral har även en jourcentral under vardagskvällar och helger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.