Segloravägen 2 / Rydboholm / Borås

Rymlig villa med högt läge nära naturen!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
124/124 kvm
Driftkostnad
30 330 kr/år
Totalareal
2 070 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-04-20
Bostaden är såld!

Denna villa på segloravägen såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Rydboholm samt även på segloravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rydboholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor hörntomt gränsande mot naturen finner ni detta rymliga och trivsamma boende. Flera stora investeringar är gjorda såsom byte av yttertak, dränering, bergvärme och installation av fiber. Låg driftskostnad. Villans entréplan erbjuder ljusa sällskapsytor i form av vardagsrum och matsal i vinkel, kök med matplats, en rymlig hall, badrum och 3 sovrum varav två med utgång till trädgården. I källarplanet finns ett stort och ljust allrum med öppen spis, ett rymligt lekrum/hobbyrum, toalett, dusch och bastu, tvättstuga och flertalet förråd. Här finns även ett stort varmgarage.

Villan har ett högt läge med flera soliga uteplatser, varav en altan har spabad och gott om plats för långa , trevliga grillkvällar med familj och vänner. Trädgården, som delvis består av naturtomt, kommer nu framåt vårkanten snart att lysas upp av påskliljor, vitsippor och liljekonvalj. Stora ekar ger karaktär och vacker grönska.

Från Rydboholm tar du dig snabbt in till centrum på ca 8 min och med nya vägdragningen når man även snabbt ut på Rv 40 mot Göteborg, Rv 41 mot Varberg och 27:an mot Växjö. I Rydboholm finns bland annat en nybyggd förskola, vackra naturområden och fina bad- och fiskesjöar inom gångavstånd. En gång- och cykelbana leder mot Viskafors där man även finner skola F-9, mataffär, frisör, pizzeria, idrottshall med simbassäng, vårdcentral m.m.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration