Applagården 13 / Sandared / Borås

Underbar enplansvilla om 146 kvm med 4 sovrum. Villa Vetlanda med tillval, byggd 2017

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
21 552 kr/år
Tomtarea
1 730 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Applagården såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Sandared samt även på Applagården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa Vetlanda är huset med stora umgängesytor, här ryms förutom familjen även det större sällskapet och vid sköna grillkvällar samlas man gärna på den väl tilltagna altanen.

Kök, matplats och vardagsrum i husets vinkeldel har en öppen och härlig planlösning. Från köket nås frukostaltanen som löper vidare utmed huset till den större altanen i söder som lämpar sig för solstolar, grillen och utemöblerna. Även vardagsrum och groventré har egna utgångar till den lättskötta trädgården.
I bostadens andra ända har barnen tillgång till eget allrum, 2 sovrum och ett eget badrum.

Kort sagt, ett hus att bara flytta in i för den med höga krav!

Här bor man med ett privat och skyddat läge med närhet till Sandevi idrottsanläggning, bra matbutik, bank, härliga bad, fina vandringsleder och allmänna kommunikationer till både Borås och Göteborg.

Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sandared

Ca 1 mil väster om Borås finner ni samhället Sandared - en mysig ort belägen utmed Viaredssjön.

Affärer & Service

I Sandared finns det mesta man kan tänkas behöva. Här finns bl.a. en välsorterad ICA-butik, bank, vård- och tandvårdscentral, apotek, restauranger, butiker och gym m.m.

Sport och fritid

Sandared är ett aktivt samhälle med många möjligheter till olika fritidsaktiviteter. Här erbjuds simhall, idrottshall, bibliotek, tennisklubb, skid- och orienteringsklubb med sportstuga, idrottsföreningen Sandareds IF med fina fotbollsplaner på Sandevi och en aktiv intresseförening. Vid Viaredssjön finns dessutom flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Tack vare ortens placering utmed järnvägen mellan Göteborg och Borås har Sandared en egen järnvägsstation och mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med buss och tåg.

Familjeliv

I Sandared finns flera förskolor bl.a. en ur-och-skur-förskola med närhet till grönområden och lekplatser. På Sandaredsskolan erbjuds klasserna F-6 och strax intill finns Sandgärdsskolan med högstadie och klasserna 7-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.