Fykelyckan 10 / Södra Sävedalen / Sävedalen / Partille

Radhus för den stora familjen

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea/biarea
136/41 kvm
Driftkostnad
35 157 kr/år
Totalareal
164 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-01-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fykelyckan såldes av oss 2019-01-17. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Fykelyckan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Återigen har vi nöjet att erbjuda ett radhus i barnvänliga och populära Fykelyckan i södra Sävedalen. Ett rymligt boende fördelat på 1 och 1/2 plan med suterrängvåning och inredd vind. Här får man bl a 4-5 sovrum, 2 allrum, stort vardagsrum med matplats och braskamin, ett fräckt kök och snyggt badrum. Lekplats nästan utanför dörren i ett bilfritt område, garage i länga och omedelbar närhet till naturen gör detta till ett perfekt, lättskött boende för barnfamiljen. Vill du njuta av solen så gör du det på den härliga altanen i västerläge som inbjuder till mysiga grillkvällar med familj och vänner. Frukosten kan ni njuta av på altanen vid entrén där det finns plats för trevlig utegrupp. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration