Lövkullavägen 17

Lövkullavägen 17


Sävedalen— Partille

Lövkullavägen 17



Sävedalen— Partille

Charmigt, välplanerat i soligt härligt läge!

Här presenteras en charmig 40-tals villa med en underbar solig tomt och härligt utsiktsläge i barnvänliga Sävedalen.
Invändigt väntar ett modernt och nyrenoverat kök, vardagsrum med kamin och utgång till altan i söderläge och badrum med dusch. Övre plan har tre mysiga sovrum, varav ett har platsbyggda garderober och ett har en rymlig skjutdörrsgarderob. En trappa ner finns en inredd källare med badrum/tvättstuga/bastu, allrum och förråd. Utvändigt välkomnas vi av en fantastisk trädgård med gräsmatta, fruktträd, prunkande rabatter och en uteplats i underbart insynsskyddat solläge, parkeringsplats för 2 bilar och laddstation för elbil.
På Lövkullavägen 17 bor man i ett lugnt och trevligt villaområde med naturen alldeles inpå knuten, här finns plats för både studsmatta och fotbollsmål. Ugglumsskolan och flera förskolor finns i närområdet, Göteborg är bara några minuter bort och Sävedalens gågata finns på gångavstånd med allt vad den erbjuder.
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
ca 105/52 kvm
Driftkostnad
38 900 kr/år
Tomtarea
630 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Lövkullavägen såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Lövkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.