Malmvägen 5 / Sävedalen / Partille

Totalrenoverad rymlig exklusiv villa med möjlighet till uthyrningsdel.

Slutpris
9 700 000 kr
Boarea/biarea
148/90 kvm
Driftkostnad
52 800 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
9 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Malmvägen såldes av oss 2020-10-03. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Malmvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Malmvägen 5 och denna exklusiva och väldisponerade villa i soligt, naturnära läge. Här väntar ett modernt och funktionellt hem med härliga sociala ytor och stora fönsterpartier, gedigna materialval, underbar uppvuxen trädgård och uteplats i soligt sydvästläge.
Entréplan erbjuder ett underbart kök i öppen planlösning mot vardagsrum, tre härliga sovrum, badrum och gästwc. Nedre plan har sovrum, relaxavdelning, vinkällare, biorum, tvättstuga, badrum och entré. Den väl tilltagna ytan gör att man med relativt enkla ingrepp kan inreda en lägenhet på ca 45 kvm för uthyrning.
På gatan finns allt från charmiga 30-tals hus till arkitektritade 60 tals villor och nyfunkis och här bor man nästintill ostört i ett gemytligt villakvarter.
Huset ligger på gångavstånd till både förskola, skola, socialservice och kommunikation. I närområdet ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy.
Ett perfekt boende med naturen som närmsta grannen och med storstadens puls på behörigt avstånd.
Lättskött helt inhägnad trädgård, lyx med både varmgarage och carport och dessutom plats för 2 bilar på uppfarten. Som en extra bonus väntar en hel gata med trevliga grannar på Malmvägen.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sävedalen

Naturskön och attraktiv familjeidyll alldeles utanför Göteborgs stadsgräns.

Sävedalen - naturskön familjeidyll med bra service

Det trivsamma och populära Sävedalen ligger precis utanför Göteborgs stadsgräns. Ett levande samhälle med bra kommunikationer och service. I villaområdena hittar man en skön blandning av gamla 20-tals villor och modern design blandat med både äldre och moderna radhusområden och bostadsrätter. Sävedalens Köpgata löper genom samhället och här finns det mesta. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen och Göteborg i nära anslutning.

Natur och fritid

Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen, ett trivsamt område med skog och promenadstigar. I Delsjöreservatet och Skatåsområdet finns belysta motionsspår och populära vandringsleder. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. I Sävedalen finns ett rikt föreningsliv. Vid Vallhamra Idrottsplats finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och multiinomhushall.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med både bil och buss. Bussen tar dig snabbt och smidigt runt i kommunen samt in mot de centrala delarna av Göteborg. På mycket kort gångavstånd hittar du närmsta busshållplats där buss 513 eller 515 tar dig till Allum/Partille Centrum på fem minuter, eller till centrala Göteborg på ca 15 minuter.

Familjeliv och service

Vart man än bor i Sävedalen så har man promenadavstånd till förskola och skola. Här ligger Finngösa-, Källvägens- Sotenäs- och Ugglums förskola. I södra Sävedalen finns totalt fem förskolor; Kullegårdens-, Soldatängens-, Ugglumsledens-, Kvarnängens och Vallhamra förskola. Ugglums skola och Vallhamra skola erbjuder klasser från förskola till årskurs nio. Sävedalens köpgata är en levande affärsgata där man finner all tänkbar service så som mataffär, restauranger, bensinstation, café, butiker och blomsteraffär. Något man inte får missa är de berömda semlorna på Cederleüfs konditori, glassen på Triumf eller "Gôtt mos" på Oves! Varje vår och höst arrangeras en välbesökt marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg finns ett handelscentrum med moderna bostadsrätter omkring. Här ligger bland annat en välsorterad mataffär, restauranger, apotek, frisör, tandläkare och vårdcentral. För specialist- och akutvård vänder man sig till Östra Sjukhuset.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.