Johannas väg 3

Johannas väg 3

Slutpris

6 200 000 kr


Sandsjön— Sexdrega— Svenljunga

Johannas väg 3


Slutpris
6 200 000 kr

Sandsjön— Sexdrega— Svenljunga

Sandsjön - Modernt och lyxigt med hänförande sjöutsikt!

Fantastisk villa med en otrolig sjöutsikt! Villan är byggd 2012 och denna hemtrevliga bostad erbjuder en rad unika fördelar. Uteplatserna är många och inbjuder till både grillkvällar och avkopplande stunder i bubblande bad. Varför inte njuta av den magnifika sjöutsikten samtidigt?

Planlösningen är verkligen något utöver det vanliga. Med sin höga takhöjd och charmiga snedtak skapar den en känsla av rymd och karaktär. Här finns även en braskamin som höjer mysfaktorn och skapar en underbar atmosfär. Varje plan har ett stort badrum, vilket ger både komfort och bekvämlighet. Dessutom finns en rymlig tvättstuga med grovéntre, som gör vardagslivet smidigt och praktiskt.

Detta perfekt planerade hus är inte bara modernt och stilfullt, det är också välskött in i minsta detalj. Vid inflytt kan du direkt njuta av det underbara boendet utan att behöva göra några renoveringar. Tomten är väl anlagd med vackra stensättningar och fina uteplatser på framsidan, där du kan koppla av och njuta av lugnet.

Förutom alla dessa fantastiska egenskaper finns det också ett rymligt garage på fastigheten, komplett med laddstolpe för elbilar. Dessutom är fiberanslutning redan etablerad, vilket innebär att du har snabb och pålitlig internetuppkoppling för dina behov. Det finns också två robotgräsklippare som gör trädgårdsarbetet enklare.

Missa inte chansen att bo i denna drömvilla med otrolig sjöutsikt. Här kan du njuta av allt det bästa med moderna bekvämligheter och samtidigt uppleva en harmonisk livsstil.

I området har du kort promenadavstånd till badplats med sandstrand och brygga. Det finns också en fin lekplats, grillstuga och en fotbollsplan inom kort promenadavstånd.

Här bor man med med ett bra pendelläge ca 15-20 min til Borås och ca 55 min till Göteborg.

Varmt välkomna att boka in er till visningen!


Boarea/biarea
192/34,5 kvm
Driftkostnad
43 403 kr/år
Tomtarea
1 162 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-17

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Johannas väg såldes av oss 2023-07-17. Se alla våra försäljningar i Sexdrega samt även på Johannas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.