Valhallagatan 5a

Valhallagatan 5a

Slutpris

170 000 kr


Valhall— Skara

Valhallagatan 5a


Slutpris
170 000 kr

Valhall— Skara

Trevlig TVÅA i Valhall nu till salu!

Välkommen upp till Valhallagatan 5A!

Här bor du i en rymlig TVÅA om 57,5 och kan flytta in omgående. Bostaden utgörs av ett rymlig vardagsrum där du har möjlighet att möblera både med större soffgrupp och skrivbordshörna om så önskas. Från vardagsrummet har vi utgång till den härliga balkongen som står i söderläge. Vidare har vi ett helkaklat badrum som renoverades i samband med att föreningen lät utföra ett stambyte i början av 2000-talet, här finns även förberedelse för tvättmaskin för den som önskar. Sovrummet har plats för större säng samt tillhörande sängmöbel och förvaring finns i form utav inbyggda garderober. Väl inne i köket har vi gott om arbetsyta för matlagning och plats för matbord om 4 finns. Vissa delar av köket kräver kärlek, men för den händige så är det inga problem att skapa ett genomgående fint kök.

I området Valhall bor du med närhet till Skara centrum. Med en kort promenad eller cykeltur tar du dig enkelt till affärer såsom t.ex. Stora Coop, Dollarstore, Elon, Beijer byggmaterial med mera.
Gillar du friluftsliv så tar du dig med en kortare biltur enkelt natursköna områden i Flämslätt, Varnhem, Vallebygden med flera.

Lägenheten är tom så möjlighet till snabbt tillträde finns.
Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
ca 57.5 kvm
Avgift
3 854 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-08

Mäklarhuset Skövde

Denna lägenhet på Valhallagatan såldes av oss 2023-10-08. Se alla våra försäljningar i Skara samt även på Valhallagatan.

Boka värdering

Joel Wahlström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.