Brobacken Larsabo

Brobacken Larsabo

Slutpris

1 730 000 kr


Borgunda— Skövde— Falköping

Brobacken Larsabo


Slutpris
1 730 000 kr

Borgunda— Skövde— Falköping

Torparidyll med vacker omgivning

Redan år 1849 omnämns Brobacken Larsabo för första gången då Lars Larsson med sin nya familj flyttade till platsen. Hör historiens vingslag och bo med naturen som närmsta granne där lugnet lätt infinner sig.

Detta traditionella torp har på ett smakfullt sätt bevarats och moderniserats. Trädgolven är bevarade, timmerväggar är blottade och eldstäderna fungerar samtidigt som köket har fått en uppdatering med dagens bekvämligheter som samsas med vedspisen och bakugnen. Entréplanet inrymmer vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck och en värmande rörspis, entréhall med plats för avhängning och pardörrar till farstubron, matrum med eldstad, kök med skafferi samt utbyggnad med groventré, tvättstuga och toalett/dusch. I ovanplanet inryms sovrum, sällskapsrum som idag nyttjas som sovrum och garderober. Uppvärmning sker via luftvärmepump och eldstäder. Bostaden försågs med nytt tak 2018 och ett härligt trädäck 2021. Nuvarande ägare har även nyligen låtit ansluta fastigheten till vätternvatten via samfällighet och har förberett för anslutning till fiber. På fastigheten finns även äldre uthus med vedbod, snickarverkstad och förråd.
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Kanske detta är Din plats på jorden? Varmt välkommen på visning.


Boarea/biarea
47/15 kvm
Driftkostnad
19 676 kr/år
Tomtarea
3 820 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Brobacken Larsabo såldes av oss 2021-10-25. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Brobacken Larsabo.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.