Smedsgården 2 / Brunnhem / Stenstorp / Falköping

Lantställe med snickarglädje & vindlande utsikt

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
35 616 kr/år
Tomtarea
5 365 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på brunnhem såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på brunnhem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Knappt 2 km utanför Stenstorps samhälle längs en mindre väg med ett högt och fint läge är Smedsgården 2 beläget. En idyll med anor från slutet av 1800-talet, där trädgårdstomten omgärdas av en vacker stenmur i kombination med fruktträd och perenner.
Här finner ni ett trivsamt bostadshus, isolerad flygelbyggnad och charmiga ekonomibyggnader.

Detta hem om 162 m² är fördelat på 5 rum & kök och utgörs av trevliga sällskapsrum och matrum som inbjuder till umgänge med vänner och familj samt flera sovrum praktiskt samlat i ovanplan. Lantligt kök i ljusgrön ton ger en ombonad känsla och köket har kontakt med de övriga rummen i entréplan. I ovanplan är sovrummen samlade och här finns även utrymme för ytterligare tv-rum, både i entréplan och ovanplan finns våtrum. I entréplan kombineras toalett med tvättstuga och är praktiskt placerat invid kök och köksentrén, här nås även den öppna verandan och träddäcket. På denna plats tar man gärna en fika och njuter av doften från blommande syrén på försommaren.

På gården finns utöver ett bostadshus även en delvis isolerad flygelbyggnad, perfekt som gäststuga eller för dig med egen verksamhet som önskar ett "hemmakontor", idag har det gamla brygghuset verkat som vävstuga. Vidare finns äldre stallbyggnad med fyra fd hästboxar och separat sadelkammare, äldre ladugård med loge samt charmigt utedass. På Smedsgården finns gott om plats för egna odlingar eller mindre djurhållning på den totala tomtarean 5365 m². Här bor ni på landet men har ändå närhet till samhälle och stad. Bra cykelavstånd till skola, kommunikationer och livsmedelsaffär samt närhet till både Falköping och Skövde. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp". Fastigheten är ansluten till fiber och vätternvatten via samfällighet samt har en nyare avloppsanläggning.

En drömplats för både liten & stor, här finns utrymme för både lek och kreativitet.

Varmt välkommen på visning av Smedgården!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.