Smedsgården 2

Smedsgården 2

Slutpris

2 600 000 kr


Brunnhem— Stenstorp— Falköping

Smedsgården 2


Slutpris
2 600 000 kr

Brunnhem— Stenstorp— Falköping

Lantställe med snickarglädje & vindlande utsikt

Knappt 2 km utanför Stenstorps samhälle längs en mindre väg med ett högt och fint läge är Smedsgården 2 beläget. En idyll med anor från slutet av 1800-talet, där trädgårdstomten omgärdas av en vacker stenmur i kombination med fruktträd och perenner.
Här finner ni ett trivsamt bostadshus, isolerad flygelbyggnad och charmiga ekonomibyggnader.

Detta hem om 162 m² är fördelat på 5 rum & kök och utgörs av trevliga sällskapsrum och matrum som inbjuder till umgänge med vänner och familj samt flera sovrum praktiskt samlat i ovanplan. Lantligt kök i ljusgrön ton ger en ombonad känsla och köket har kontakt med de övriga rummen i entréplan. I ovanplan är sovrummen samlade och här finns även utrymme för ytterligare tv-rum, både i entréplan och ovanplan finns våtrum. I entréplan kombineras toalett med tvättstuga och är praktiskt placerat invid kök och köksentrén, här nås även den öppna verandan och träddäcket. På denna plats tar man gärna en fika och njuter av doften från blommande syrén på försommaren.

På gården finns utöver ett bostadshus även en delvis isolerad flygelbyggnad, perfekt som gäststuga eller för dig med egen verksamhet som önskar ett "hemmakontor", idag har det gamla brygghuset verkat som vävstuga. Vidare finns äldre stallbyggnad med fyra fd hästboxar och separat sadelkammare, äldre ladugård med loge samt charmigt utedass. På Smedsgården finns gott om plats för egna odlingar eller mindre djurhållning på den totala tomtarean 5365 m². Här bor ni på landet men har ändå närhet till samhälle och stad. Bra cykelavstånd till skola, kommunikationer och livsmedelsaffär samt närhet till både Falköping och Skövde. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp". Fastigheten är ansluten till fiber och vätternvatten via samfällighet samt har en nyare avloppsanläggning.

En drömplats för både liten & stor, här finns utrymme för både lek och kreativitet.

Varmt välkommen på visning av Smedgården!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
35 616 kr/år
Tomtarea
5 365 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på brunnhem såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på brunnhem.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.