Järnvägsgatan 35

Järnvägsgatan 35

Slutpris

810 000 kr


Stenstorp— Falköping

Järnvägsgatan 35


Slutpris
810 000 kr

Stenstorp— Falköping

Stor villa med lummig trädgård

Som en blank canvas finns möjligheten att skapa ert framtida drömhem i denna villa på Järnvägsgatan 35 i Stenstorp. Renovering är påbörjad med bl.a. till stora delar ett nytt kök, rivningsarbete och ytskikt i källarplan. Nu är det dags för nästa ägare att ta vid och sätta sin egen prägel!

Välkomnas av en lummig och generös trädgårdstomt om 1700 m² med flertalet fruktträd, perenner, växthus och uteplatser. Från entrésidan ses en veranda med överbyggd balkong, härifrån stiger du in i entréplanets hall med en vacker trappa som första blickfång. Till höger har en byggnation påbörjats av ett nytt kök med stommar och luckor från Ikea, här finns även vattenburen golvvärme installerad. Detta blir ett stort och ljust kök med bra arbetsytor och en social planlösning med stor öppning till det planerade matrummet som har franska balkongdörrar ut mot trädgården, i fil med matrummet finns vardagsrum och ett sovrum. Även det äldre köket finns kvar i andra delen av entréplanet, ett utrymme som istället skulle kunna utgöra ytterligare sovrum, bibliotek eller kanske ett badrum. I ovanplanet finns större hall med utgång till balkong i väst, tre sovrum varav ett med utgång till balkong i öst samt ett tidigare badrum som numera är utrivet för att ge plats åt ett nytt. I källarplanet finns en stor källarentré/allrum, tvättstuga, toalett, pannrum och garage. Uppvärmning sker via pelletspanna med elpatron och fastigheten är ansluten till fiber.

Här bor ni mitt i Stenstorp samhälle som erbjuder matvarubutik, vårdcentral, restaurang, skola och bra kommunikationer till bl.a. Skövde, Falköping och Göteborg. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
201/41 kvm
Driftkostnad
41 579 kr/år
Tomtarea
1 700 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.