Rosenstigen 11

Rosenstigen 11

Slutpris

1 090 000 kr


Stenstorp— Falköping

Rosenstigen 11


Slutpris
1 090 000 kr

Stenstorp— Falköping

Familjevänlig villa redo att flytta in i

På lugna Rosenstigen i utkanten av Stenstorp är denna familjevänliga villa i ett plan med källare belägen. Dess stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en mysig gillestuga med öppen spis i källarplan ger utrymme dels för den egna familjen att umgås men även för att bjuda hem nära och kära! Utöver detta inrymmer villan bl.a. tre sovrum i entréplan, toalett/dusch, gästtoalett och en mängd förvaringsutrymmen i källarplan. På fastigheten finns även altan i västligt läge samt garage.

Under senare år är ett flertal större investeringar utförda, däribland takbyte 2013, toalett/dusch 2015 och fönster/dörrbyte i entréplan 2019. Sedan 2007 värms bostaden upp via vattenburet system med luft-/vattenvärmepump och fastigheten är även ansluten till fiber. För en ny ägare finns nu goda möjligheter att i lugn och ro anpassa boendet efter tycke och smak, kanske tar ni vid säljarnas projekt med en egen relaxavdelning i källarplan?

I Stenstorp bor du med närhet till det mesta - förskola, skola, mataffär, vårdcentral, utomhusbad m.m. Dessutom passerar Västra Stambanan vilket gör det enkelt att med tåg ta dig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Till minne av nobelpristagaren Gustaf Dalén som vuxit upp i samhället finns här även museum samt Dalénium science center!
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkomna på visning!


Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
29 197 kr/år
Tomtarea
686 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-14

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på rosenstigen såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på rosenstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.