Rosenstigen 11 / Stenstorp / Falköping

Familjevänlig villa redo att flytta in i

Slutpris
1 090 000 kr
Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
29 197 kr/år
Totalareal
686 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på rosenstigen såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på rosenstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugna Rosenstigen i utkanten av Stenstorp är denna familjevänliga villa i ett plan med källare belägen. Dess stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en mysig gillestuga med öppen spis i källarplan ger utrymme dels för den egna familjen att umgås men även för att bjuda hem nära och kära! Utöver detta inrymmer villan bl.a. tre sovrum i entréplan, toalett/dusch, gästtoalett och en mängd förvaringsutrymmen i källarplan. På fastigheten finns även altan i västligt läge samt garage.

Under senare år är ett flertal större investeringar utförda, däribland takbyte 2013, toalett/dusch 2015 och fönster/dörrbyte i entréplan 2019. Sedan 2007 värms bostaden upp via vattenburet system med luft-/vattenvärmepump och fastigheten är även ansluten till fiber. För en ny ägare finns nu goda möjligheter att i lugn och ro anpassa boendet efter tycke och smak, kanske tar ni vid säljarnas projekt med en egen relaxavdelning i källarplan?

I Stenstorp bor du med närhet till det mesta - förskola, skola, mataffär, vårdcentral, utomhusbad m.m. Dessutom passerar Västra Stambanan vilket gör det enkelt att med tåg ta dig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Till minne av nobelpristagaren Gustaf Dalén som vuxit upp i samhället finns här även museum samt Dalénium science center!
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.