Skaraborgsgatan 31 / Stenstorp / Falköping

Hemtrevlig villa om 200 kvm

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
200 kvm
Driftkostnad
42 674 kr/år
Tomtarea
898 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna villa på skaraborgsgatan såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på skaraborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gediget hus i vacker sekelskiftesstil med en insida som lever upp till alla förväntningar! Under många år stod villan centralt placerad i Stenstorp, men år 1983 förflyttades huset till dess nuvarande plats i den lugna utkanten av samhället, vilket gör det enkelt att på endast ca 15 minuter ta sig till både Skövde och Falköping.

Redan från entrén skymtas husets hjärta, det rymliga vardagsrummet och köket som sedan 2018 samverkar i en öppen planlösning, här värmer den öppna spisen med kassett gott under kallare dagar. Vackra glasdörrar avgränsar vardagsrummet från master bedroom, för den som önskar kan detta nyttjas som en förlängning av de sociala ytorna, kanske som matrum eller bibliotek? 2018 renoverades även den stora och praktiska tvättstugan/groventrén samt toalett/dusch, dessa går i neutrala toner och har vattenburen golvvärme. Totalt inrymmer villan hela fem sovrum varav två är belägna i entréplan och tre i ovanplan, samtliga i bra storlek! I ovanplan finns även ett allrum med utgång till balkong samt en möblerbar hall. Villan är ansluten till fiber och värms upp via den öppna spisen med kassett, två stycken luft-luftvärmepumpar, vattenburen golvvärme via elpanna samt direktverkande el. På fastigheten finns även ett dubbelgarage samt att bygglov har beviljats för uppförande av uterum för den som önskar.

I Stenstorp finns bl.a. nyrenoverad skola, förskola, mataffär, vårdcentral, idrottshall samt utomhusbad. Läget längs Västra stambanan gör att du med enkelhet tar dig till närliggande städer.
Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Välkommen att uppleva ditt nya hem på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.