Storgatan 29B

Storgatan 29B

Slutpris

235 000 kr


Stenstorp— Falköping

Storgatan 29B


Slutpris
235 000 kr

Stenstorp— Falköping

Unik villa med potential

Mitt i Stenstorp på Storgatan 29B ligger denna villa som för den vana Stenstorparen är känt som fiskaffär'n. För årtionden sedan nyttjades nämligen en del av byggnaden som butiksyta med tillhörande kylrum och förvaringsutrymmen. Tar vi oss tillbaka än längre i tiden var detta bl.a. ett sädesmagasin. I byggnadens andra del har ytan sedan länge nyttjats som bostad, idag är villan att beteckna som en enhet och är därmed tillräcklig i storlek för att kunna utgöra ett hem för en familj eller kanske för dig som önskar kombinera boende med lokal på nytt. Villan har en mixad stil som berättar dess historia med alltifrån sekelskiftesdetaljer, kök i 50-talsstil samt ett trapphus med entré vilket uppfördes under 40-talet. Renoveringsbehov föreligger vilket ger goda möjligheter för en köpare att själv välja vilken stil huset ska få framöver! Villan är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

Stenstorp är beläget längs Västra Stambanan mitt emellan Falköping och Skövde. I samhället finns bl.a. tågstation, mataffär, restauranger, skola (f-9), förskola samt utomhusbad.

För den som önskar finns möjlighet till ett snabbt övertagande, välkommen på visning!


Boarea/biarea
45/60 kvm
Driftkostnad
33 523 kr/år
Tomtarea
163 kvm
Rum
6 rum
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.