Tallstigen 25

Tallstigen 25

Slutpris

1 525 000 kr


Stenstorp— Falköping

Tallstigen 25


Slutpris
1 525 000 kr

Stenstorp— Falköping

Familjevilla med vyer mot öppet landskap

På Tallstigen 25 i utkanten av Stenstorp ligger denna väldisponerade och generösa villa i ett plan med källare. Här bor ni med ett fritt läge då trädgården angränsar till åkermark med utsikt ända till Brunnhemsberget. I entréplan ligger vardagsrum med vackert parkettgolv och stora fönster för rikligt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrum finns hemtrevligt kök med bra arbetsytor och stor matplats. Vidare utgörs entréplan av tre sovrum varav ett med utgång till inglasad altan i västerläge, nyrenoverad toalett/dusch (2015) och gästtoalett. I källarplan finns mysig gillestuga med öppen spis att värma sig framför under kallare årstider. Källaren erbjuder även kontor och rymligt hobbyrum där endast fantasin sätter gränsen för användning, gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga och bastu.

På fastigheten finns vidbyggt garaget med plats för två bilar samt friggebod/lekstuga. Uppvärmning sker bekvämt via bergvärme och fiber finns vid tomtgräns. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen med din anmälan till visning!


Boarea/biarea
111/151 kvm
Driftkostnad
26 603 kr/år
Tomtarea
928 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-28

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Tallstigen såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på Tallstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.