Tallstigen 10 / Stenstorp / Falköping

Barnvänlig villa färdig att flytta in i

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
116/138 kvm
Driftkostnad
46 660 kr/år
Tomtarea
1 071 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på tallstigen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på tallstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugn gata i utkanten av Stenstorp ligger Tallstigen 10, en familjevilla i 1 plan med källare belägen på generös trädgårdstomt med stora gräsytor och möjlighet till odling. Den välplanerade planlösningen inrymmer hela fyra sovrum och stora sociala ytor, både vardagsrum i entréplan samt gillestuga med kamin och bar i källarplan. När gäster kommer över kanske ni även avnjuter ett dopp i jacuzzin på baksidans altan eller badar bastu i källaren, perfekt nu när kallare årstider väntar! Villan inrymmer även smakfullt kök med matplats och integrerade vitvaror. Såväl entréplan som källarplan har renoverade våtrum (2005/2008) i smakfulla toner. Gott om förvaringsutrymmen med en klädkammare i vardera plan, verkstad/förråd, matkällare, vedskåp och dessutom en praktisk tvättstuga i väl tilltagen storlek. Vidbyggt till huset finns även garage med nygjuten platta (2019). Fastigheten är ansluten till fiber.

I Stenstorp bor du med närhet till det mesta - förskola, skola, mataffär, vårdcentral, utomhusbad m.m. Dessutom passerar Västra Stambanan vilket gör det enkelt att med tåg ta dig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Till minne av nobelpristagaren Gustaf Dalén som vuxit upp i samhället finns här även museum samt Dalénium science center!

Mer barnvänligt än så här blir det inte, välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenstorp

Stenstorps samhälle är beläget mitt emellan Falköping och Skövde, tågstoppen ger mycket goda möjligheter att pendla till arbete på annan ort. I samhället finns flertalet fritidsaktiviteter att ägna sig åt, bl.a. utomhusbad, gym, idrottshallar och motionsspår med elljus som vintertid spåras till längdskidspår. Rikt serviceutbud med livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral och tandläkare. Här finns även Science centret Dalénium samt Dalénmuseet till minne av Gustaf Dalén.

Skolor och barnomsorg

Gustaf Dalénskolan i Stenstorp är en nyrenoverad F-9 skola med cirka 430 elever. Till skolan hör även fritidshem. Förskolan Fyren är belägen i Stenstorp samhälle, denna innefattar fem olika avdelningar. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Västra Stambanan passerar Stenstorp. På endast ca 10 minuter nås både Skövde och Falköping.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.