Smedgatan 3 / Stora Levene / Vara

Barnvänligt med härligt solläge

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
125 kvm
Driftkostnad
35 627 kr/år
Tomtarea
982 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-19
Bostaden är såld!

Denna villa på smedgatan såldes av oss 2020-08-19. Se alla våra försäljningar i Stora Levene samt även på smedgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Levene är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänligt område ligger denna fina och välskötta villa om 5 rum och kök. Tomten är lättskött och har även en härlig altan med läge i syd-väst.

Huset har ett fint Marbodalkök, fyra sovrum, tvättstuga, härligt och ljust vardagsrum samt två toaletter; helt enkelt det man som familj behöver.

Vidbyggt varmgarage och även parkeringsplats för flertalet bilar finns framför huset.

Levene har både livsmedelsaffär, skola, tågstation och badsjö in på knuten, man har också nära till naturen; bland annat ligger det härliga utflyktsmålet Levene äng inte långt borta. I närheten av huset finns både lekplats och idrottsplats.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stora Levene

Stora Levene ligger naturskönt ca 9 km från Vara. Stora Levene är bland annat känt för Levene äng, ett härligt utflyktsmål med gravfält från järnåldern och en slåtteräng med stor artrikedom. I Stora Levene finns skola årskurs 0-6 samt förskola. Ett äldreboende och livsmedelbutik finns också på orten. Från stationen i byn kan man smidigt ta sig både till Vara och Lidköping med tåg eller buss.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

I Stora Levene är det idrottsklubben Levene/Skogslunds IF som gäller. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Från stationen i Stora Levene kan man smidigt ta sig både till Vara och Lidköping med tåg eller buss. Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

I Stora Levene finns skola årskurs 0-6 samt förskola. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.