Smedjegatan 27 / Strömstad

Central villa med högt läge och utsikt över Strömsvattnet.

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
187/18 kvm
Tomtarea
837 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedjegatan såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Smedjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smedjegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern, luftig villa i två plan, där inget har lämnats åt slumpen. Högt och fritt läge, utan insyn, med fantastisk utsikt över centrala Strömstad och Strömsvattnet. Huset erbjuder 4 sovrum, två badrum, stora härliga sociala ytor att njuta av. Rymligt tvättrum med dusch och ingång till egen bastu. Huset erbjuder en smakfull planlösning med kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning, en täljstenskamin från Contura finns centralt som ger atmosfär och värmer gott vid kyligare väder. Stora fönsterpartier som ger underbart ljusinsläpp
Fastigheten har renoverats och byggts om med allt nytt såsom: tak, fönster, nytt driftsnålt värmesystem, ny el, nya vattenledningar och avloppsstammar, golvvärme i alla rum på övre våning, nya väggar, golv och ytskikt, nya toaletter/badrum, trivsamt stort kök med nya kvalitetesvitvaror. Från köket är det utgång till altan med fantastisk utsikt över Strömsvattnet samt utgång till baksidan och en stor altan med kvällssol, utan insyn med vacker utsikt mot naturen. Här går det att njuta av sol från tidig morgon till sent på kvällen.
Gångavstånd till centrum och i direkt närhet ligger också Strömstad galleria med mataffärer, apotek och restauranger. Det här är ett perfekt boende för familjen som vill ha närhet och kunna njuta av det bästa Strömstad har att erbjuda. Området är lugnt och tryggt med lite biltrafik och gott om cykel och promenadvägar. Gångavstånd till förskola och skolor.
Varmt välkomna på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.