Surbrunnsgatan 21 A LGH 1102

Surbrunnsgatan 21 A LGH 1102

Slutpris

3 850 000 kr


Centrum— Strömstad

Surbrunnsgatan 21 A LGH 1102


Slutpris
3 850 000 kr

Centrum— Strömstad

3:a med havsutsikt och balkong med solnedgång.

Med sitt fantastiska läge i centrala Strömstad hittar du denna välplanerade lägenhet fördelat på tre rum varav två sovrum. med strålande havsutsikt över hamninloppet i Strömstad och en härlig balkong med kvällssol har du drömboendet. Bostaden ligger i fastighetens 2:a våning och är genomgående modern, ljus och har flera stora fönster vilket ger en luftig känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till balkong med tak över och möjlighet att glasa in. Golvet pryds av vackert nyslipat och nylackat ekparkettgolv och väggarna är nymålade i ljusa färger. Påkostat badrum i tidlösa materialval med tvättmaskin och torktumlare samt duschvägg av glas. Fastigheten är centralt belägen med allt man kan tänkas önska sig inom gångavstånd. Här kan du sitta på din balkong och njuta av solnedgången, endast ett stenkast från bostaden nås havet och dess strandpromenad. Perfekt boende för dig med lite högre krav på boendet, där värme, vatten och fiberanslutning ingår. På källarplan finns ett lägenhetsförråd och parkeringsdäck med en garanterad parkeringsplats mot en avgift, från parkeringsdäck finns hiss som tar dig direkt upp ditt lägenhetens våningsplan för bekvämlighetens skull! Lägenhetshusen är byggda 2018 och är väl påkostade och har genomgående hög standard. Lägenheten är också extrautrustad med tillval såsom stenbänkskiva, jalusier mm. Föreningen tillåter juridisk person som ägare och föreningen har ej boplikt! Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
3 749 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Surbrunnsgatan såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Surbrunnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.