Surbrunnsgatan 19

Surbrunnsgatan 19

Slutpris

5 050 000 kr


Strömstad

Surbrunnsgatan 19


Slutpris
5 050 000 kr

Strömstad

Lägenhet med strålande utsikt i centrala Strömstad.

Med sitt fantastiska läge i centrala Strömstad hittar du denna fina lägenhet på 99,7 kvadratmeter, fördelat på tre rum varav två sovrum. Bostaden ligger högt upp på 4:e våningen och är genomgående modern, snygg och har ett fantastiskt ljusinsläpp med sina stora fönster som ger hela lägenheten en luftig känsla.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till balkong med kvällssol och strålande utsikt.
Golvet pryds av vackert parkettgolv och väggarna är målade i stiliga färgtoner. Påkostat badrum i tidlösa materialval med tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett med wc och handfat . Gott om förvaringsmöjligheter med bland annat två rymliga walk in closets. För bekvämlighetens skull finns hiss i fastigheten. Lägenheten är centralt belägen med allt man kan tänkas önska sig inom gångavstånd. Här kan du sitta på din balkong och njuta av solen, endast ett stenkast från bostaden nås havet och dess strandpromenad. Perfekt boende för dig med lite högre krav på boendet, där värme, vatten och fiberanslutning ingår.
I källaren finns det förråd och parkeringsgarage där man kan hyra plats.
Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!


Boarea
99.7 kvm
Avgift
5 550 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-16

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Surbrunnsgatan såldes av oss 2024-03-16. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Surbrunnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.