Bäckens gränd 5 / Töllsjö / Bollebygd

Trevlig och rymlig villa belägen barnvänligt mitt i centrala Töllsjö!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
116/88 kvm
Driftkostnad
39 666 kr/år
Tomtarea
1 208 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på bäckens gränd såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Töllsjö samt även på bäckens gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Töllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och rymlig villa belägen barnvänligt mitt i centrala Töllsjö! Villan ligger alldeles i närheten av förskola och skola F-6, matbutiken och pizzerian. Härifrån har man också nära till naturen, grönområde med lekplats och cykelavstånd till fin badplats vid Töllsjön. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg, Alingsås och Borås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Töllsjö

Töllsjö ligger naturskönt i norra delen av Bollebygds kommun med bra pendlingsavstånd till tätorten, Alingsås, Borås, Göteborg och Landvetter flygplats.

Affär och service

I Töllsjö samhälle finns en matbutik som drivs av invånarna som ett kooperativ. Här finns också en pizzeria och frisörsalong.

Fritid

I Töllsjö är det inte långt till naturen med möjlighet till ett rikt friluftsliv, bär- och svampplockning. I Töllsjö finns en aktiv idrottsförening en fotbollsplan och på gång- och cykelavstånd finns en fin sandstrand med brygga vid Töllsjön.

Skola

I centrala Töllsjö finns förskola och skola F-6 (för högstadieelever går skolbuss till Bollebygd). I byns skola går idag ca. 60 st förskolebarn och ca. 120 st elever. För mer information, se: www.bollebygd.se/barnochutbildning.

Närtrafik

Närtrafik är kollektivtrafik för alla som vill åka från landsbygd till tätort eller tvärtom. Västtrafik kör dig mellan en valfri adress på landsbygden och till någon av närtrafikhållplatserna. Läs mer om närtrafiken på: http://www.bollebygd.se/trafikochinfrastruktur/kollektivtrafik/nartrafik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.