Djupebäcksgatan 2 C / Tingvalla / Trollhättan

Mycket fin 1,5:a i välskött och populär förening!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 202 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Djupebäcksgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Djupebäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Djupebäcksgatan 2C finner ni en mycket tilltalande 1,5:a i gott skick! Här bor ni på 41 kvadratmeter fördelat på ett rymligt vardagsrum, ett trevligt kök och en avskild sovalkov. I lägenheten finner ni även ett fräscht badrum med dusch samt en praktisk klädkammare. Välskött och populär förening med låg månadsavgift där värme, vatten, el, tv samt internet ingår! Bostadsrätten är centralt belägen och härifrån har ni gångavstånd till centrumkärnan med restauranger, fik, affärer och till tågstationen samt till Högskolan väst!

Missa inte detta tillfälle, välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.