Hjortmossegatan 114 / Hjortmossen / Trollhättan

Tvåa med stor potential!

Slutpris
975 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 254 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortmossegatan såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hjortmossegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjortmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Hjortmossegatan 114 och denna trivsamma tvårummare. Välplanerad lägenhet som inrymmer ett kök med plats för matbord, luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, sovrum med plats för en större säng, hall med gott om förvaring och ett badrum med badkar. Här bor man bekvämt med mataffär, bageri och blombutik runt knuten. Resecentrum, högskola och Trollhättans centrum har man på bekvämt promenadavstånd. 250 Mbit/s bredband ingår i avgiften och föreningen erbjuder många mervärden såsom träningslokal, samlingslokal, bastu och en härlig innergård med lekplats, bänkar och grill för sköna sommarkvällar.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.