Repslagaregatan 8B / Tingvalla / Trollhättan

Etta med balkong & kanonläge!

Slutpris
750 000 kr
Boarea
36.6 kvm
Avgift
2 641 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregatan såldes av oss 2019-01-28. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Repslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Etta på populära Tingvalla med närhet till Högskolan Väst, torget, resecentrum och stans utbud av restauranger, butiker och gym. Till Göteborg tar det ca 35 minuter med tåg. Inne i lägenheten finns ett kök där man får plats med matbord, badrum med badkar och ett rum med plats för både säng och soffa. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen i sydostligt läge. I avgiften ingår 100mbit/s bredband och till lägenheten hör det både ett vinds- och ett källarförråd. Möjlighet till parkeringsplats (separat kö).

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.