Riddaregatan 7 A / Centrum / Trollhättan

Central etta med högt, insynsskyddat läge och hiss!

Slutpris
765 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 673 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Riddaregatan såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Riddaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med hiss når ni denna centrala lägenhet med gångavstånd till Högskolan väst. En perfekt första- eller studentlägenhet tack vare läget och den låga avgiften där även bredband är inkluderat. Här bor ni med högt och insynsskyddat i en kvadrateffektiv bostad. Bland annat erbjuds ett kök renoverat -15 med läckert kakel upp till taket. Här finns även utrymme för mindre köksbord. Vidare har ni ett stort vardagsrum med parkettgolv och utrymme för stor soffa, säng och studiehörna. Slutligen har ni badrummet från stamrenoveringen -95 med dusch och utrymme för tvättmaskin om så önskas. Till lägenheten hör ett vindsförråd som är belägen på samma våningsplan samt en matkällare.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.