Sädesbingen 17 / Sädesbingen / Trollhättan

Rymlig lägenhet med plats för hela familjen!

Slutpris
1 201 000 kr
Boarea
101.5 kvm
Avgift
5 274 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sädesbingen såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Sädesbingen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sädesbingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att bli ägare till en av få fyrarummare på trivsamma Sädesbingen! Här bor man bekvämt endast en trappa upp i en välskött förening. Lägenheten inrymmer bland annat tre sovrum, rymligt vardagsrum, kök med plats för matbord, två toaletter varav den ena med dusch och tvättmaskin. Det finns även ett lite mindre rum som kan användas som hemmakontor, förråd eller sovrum. Sist men inte minst har lägenheten en riktigt stor och härlig inglasad balkong med utsikt över gården. I närheten finner ni busshållplats, mataffär samt fina promenadstråk. Goda pendlingsmöjligheter till Göteborg, antingen via tåg eller bil.

Varmt välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.