Västra Fjärilsvägen 93 / Lextorp / Trollhättan

Välskött och trevligt bostadsrättsradhus med gavelläge!

Slutpris
955 000 kr
Boarea
101.5 kvm
Avgift
7 088 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Fjärilsvägen såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Östra Fjärilsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lextorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Västra Fjärilsvägen 93! Här finner ni ett välplanerat och välskött boende om 4 r.o.k. med tre bra sovrum. Två uteplatser i olika väderstreck och en liten trädgårdstäppa. I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel, ett grundutbud av tv-kanaler samt garage och parkering! Lugnt och bilfritt område med gångavstånd till förskolor, skolor samt mataffär. God busskommunikation in till centrum!

Välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.