Uddebo Fällhult 4

Uddebo Fällhult 4

Slutpris

2 050 000 kr


Uddebo— Svenljunga

Uddebo Fällhult 4


Slutpris
2 050 000 kr

Uddebo— Svenljunga

Unik och charmig pärla!

Välkommen till en unik och charmig pärla, omgiven av lummig natur och grönskande trädgård. Här finner du en plats där tiden står stilla och lugnet tar över. Denna gård är den perfekta platsen för dig som söker en oas av ro och avkoppling.

Denna fantastiska fastighet har inte bara en, inte två, utan tre charmiga lador, vilket ger gott om utrymme för alla dina jordbruks- och djurhållningsbehov. De vidsträckta markerna erbjuder gott om plats att bygga en liten, självförsörjande jordbruksverksamhet, vilket ger dig möjlighet att leva av landet och njuta av en verkligt ekologisk livsstil. Och med möjligheten att hålla hästar på fastigheten kan du uppleva fördelarna med lantlivet Här finns möjlighet att förverkliga dina drömmar och skapa ditt eget lilla paradis.

Varmt välkommen att boka dig till visningen!


Boarea/biarea
92/6 kvm
Driftkostnad
41 257 kr/år
Tomtarea
13 045 kvm
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Uddebo Fällhult såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Uddebo samt även på Uddebo Fällhult.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.