Sök Meny
Såld

VÄNERSBORG - Torpa / Bokgatan 20

På andra våningen endast en trappa upp ligger denna nyrenoverade gavellägenhet om 46 kvadratmeter. Här är det både nytt kök och nytt badrum! Båda har renoverats under det senaste året. Badrumsrenoveringen skedde i samband med föreningens stamrenovering 2016 - 2017. Praktiskt kök med matplats och möjlig sovalkov. Laminatgolv i hall och kök från 2017 samt parkettgolv i vardagsrummet. Gavelläget innebär fönster i två väderstreck, söder/ sydost och öster/ sydost.

Mataffärer, sportcenter och busshållplats m.m. på bekvämt avstånd. Cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen) till centrum och resecentrum.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
VÄNERSBORG / Torpa
Bokgatan 20
Slutpris: 185 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 3 619 kr/mån
Driftkostnad: 130 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / VÄNERSBORG / Bokgatan