Marierovägen 12 / Mariero / Vänersborg

Trevlig 1:a om hela 42,5 m² med inglasad balkong i sydväst!

Slutpris
355 000 kr
Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 862 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på marierovägen såldes av oss 2019-12-01. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på marierovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enrumslägenhet om 42,5 m², belägen endast en halvtrappa upp och med rymlig inglasad balkong om ca 7 m² i sydvästläge.
Hall med flera inbyggda garderober. Kök med matplats (möjligt att dela av mot köket för en separat sovdel som kan nås från vardagsrum).
Vardagsrum i bra storlek med fiskbensmönstrad parkett och utgång till balkongen.
Badrum med dusch och kaklade väggar.
Fiber finns indraget.

Välskött bostadsrättsförening som bland annat lagt ned stort arbete på den fina innergården. Tvättstuga och cykelförråd finns i källare och möjlighet till parkeringsplats direkt utanför (kö).
I närheten finns minilivsbutik, pizzeria och busshållplats. Till centrum och resecentrum är det ca 1 km.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mariero - stadsdelen med varierande boendemöjligheter

Ett trevligt område endast ca 1-3 km (beroende på var man befinner sig i området) utanför centrum och resecentrum. Här finns det både villor, radhus och bostadsrätter.

Fritid - sport

I Vänersborgs finns ett flertal sporter samlade på ett och samma ställe, Vänersborgs sportcentrum! Endast ca 1,5 km bort. Praktiskt för den aktiva barnfamiljen. Här finns det mesta, bland annat: fotboll, bandy, innebandy, hockey, handboll, bowling, brottning och tennis. Vill man se bandy på elitnivå så är det den stora fina "Arena Vänersborg" som gäller.

Familjeliv

På Mariero finns det en inhägnad hundgård där man kan släppa sina hundar lösa att leka. Granne med denna ligger också Hagaparken - ett mindre naturområde där man kan ha diverse aktiviteter för barnen. Mitt i området, intill vattentornet, finns det också ett grönområde med skateboard-/cykelramper samt lekplats. M.a.o. perfekta förutsättningar för barnfamiljen. På området har det också byggts en ny förskola, men det finns förstås även högstadium samt gymnasieskola i närheten.

Kommunikation

Med bussen tar du dig smidigt och snabbt till centralstationen där bussar utgår till bl. a. Överby Köpcenter och Trollhättan. Ska du till Göteborg är det inga problem - tågen går minst en gång i timmen och det tar endast 50 minuter.

Sammanfattning

Ett lugnt område men ändå med närhet till stadspulsen - detta är en populär stadsdel för såväl barnfamiljen, det äldre paret, eller den ensamstående!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.