Skytteklev 330 / Skytteklev / Vänersnäs / Vänersborg

Mysig sommarstuga med högt & lugnt läge!

Slutpris
295 000 kr
Boarea
ca 40 kvm
Driftkostnad
9 100 kr/år
Totalareal
450 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Skytteklev såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Vänersnäs samt även på Skytteklev

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skytteklev är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Passa på nu innan semestern drar igång att ordna en härlig stuga att spendera ledigheten i! Denna trivsamma stuga inrymmer en veranda med plats för matbord, ett vardagsrum med öppen spis, ett sovrum och ett arbetskök med vedspis. I en mindre byggnad bredvid finns dusch och mulltoa. Stort altandäck med plats för solstolar, grill och matbord etc samt möjlighet att fånga många soltimmar. Vill man ta ett svalkande bad kan man ta en kortare promenad till stranden och för den fiskeintresserade har man närhet till Hallsjön. Vänersborg och Trollhättan ligger ca 20-25 minuters bilfärd bort.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.