Allégatan 18 lgh 1201 / Centrala Vara / Vara

Fräsch 2:a i populär förening

Slutpris
650 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 778 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på allégatan såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på allégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Allégatan 18 på tredje våning bor man centralt med gångavstånd till all service Vara har att erbjuda.

Gavellägenheten om två rum och kök är ljus och fin och har en härlig balkong för mysiga fikastunder. Köket från Vedum är modernt och snyggt och en praktisk bardisk skiljer kök och vardagsrum åt; här är trevligt att sitta och äta sin frukost. Sovrummet har en praktisk klädkammare och i hallen finns garderober för förvaring. Duschrummet rymmer även en tvättmaskin, om man inte vill nyttja de gemensamma utrymmena. Två förråd, ett i källaren och ett på vinden, hör också till lägenheten.

Bostaden är mycket trevlig och har en praktisk planlösning; ett hem att trivas i.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.