Längjum Nyhem 1

Längjum Nyhem 1

Slutpris

825 000 kr


Längjum— Vara

Längjum Nyhem 1


Slutpris
825 000 kr

Längjum— Vara

Charmig bostad i Längjum

I lilla lugna Längjum, beläget på slätten mellan Tråvad och Vedum, hittar man detta hemtrevliga hus. Bostaden är i ett plan med delvis källare och oinredd vind.

På entréplan välkomnas man in i en rymlig hall. Till höger ligger det lättmöblerade vardagsrummet varifrån man kommer ut till det inglasade uterummet. Tar man vänster i hallen kommer man in i det mysiga köket med äldre, renoverad inredning och moderna vitvaror samt fint skafferi. Från köket nås sovrummet med fint målat trägolv och en stor skjutdörrsgarderob löser förvaringen. Innanför köket finns en liten toalett. I källaren hittar man pannrum och ett stort helkaklat, fräscht duschrum/tvättstuga.

Baksidan med läge i väst vetter mot hagar och från det inglasade uterummet har man en fin utsikt över fälten. Ett uthus med garage, förråd samt vedbod hör också till. I trädgården finns ett växthus och plats för odling.

Till Tråvad där det finns en liten butik samt skola är det ca 4 km och till Vedum med lite större serviceutbud, till exempel järnvägsstation är det ca 9 km.


Boarea/biarea
80/15 kvm
Driftkostnad
24 986 kr/år
Tomtarea
903 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-02-08

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Längjum Nyhem såldes av oss 2024-02-08. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Längjum Nyhem.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.