Talldungen / Vårgårda

En dröm på landet utanför Vårgårda

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
160/110 kvm
Driftkostnad
55 252 kr/år
Totalareal
1,9420 ha
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Degrabo Talldungen såldes av oss 2019-10-20. Se alla våra försäljningar i Vårgårda samt även på Degrabo Talldungen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vårgårda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För er som vill bo rymligt och lantligt rekommenderar jag ett besök på denna fastighet. Villan ligger skyddad i en vacker talldunge, och med utsikt över omgivningarna. Villan har plats för storfamilj med sina 5 sovrum och generösa sällskapsutrymmen. Något som kan sätta fantasin i rörelse är den stora maskinhallen och "Cupolen" en driftig köpare kan nog hitta många spännande användningsområden. Med tanke på Vårgårdas meriterande cykeltraditioner får man nog anse att det bara är en lätt cykeltur till centrum. Välkomna på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vårgårda

Vårgårda, kommunens huvudort, ligger strategiskt vid E20. Kommunen och tätorten ligger långt framme vad gäller att underlätta för näringslivet och företag väljer gärna att etablera sig här. All service finns på orten och här är även nära till naturen.

Nöjen i Vårgårda

Biograf finns i Vårgårda och på Tånga hed arrangeras det ibland utställningar och konserter. Årligen arrangeras fotoutställningen Bildernas stad då fotografer presenterar sina bilder på bildvisningar och utställningar.

Sport och fritid i Vårgårda

Simhall finns i Vårgårda och Tångabadet erbjuder utomhusbad. Flera idrottsklubbar finns i kommunen aktiva inom bland annat fotboll.

Kommunikationer

Från Vårgårda kan man med tåg ta sig till Stockholm och Göteborg och bussar går över hela kommunen.

Skolor/förskolor i Vårgårda

I Vårgårda finns sju skolor med förskoleklass, fritidshem samt grundskola från årskurs 1 till 6. Tre av skolorna ligger i tätorten, de övriga fyra skolorna i kommundelarna Lena, Hol, Nårunga och Asklanda. Det finns en skola med skolår 7 - 9, Gullhögskolan. För gymnasieskola söker sig de flesta till Alingsås och Alströmergymnasiet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.