Granåsvägen 90 / Vargön / Vänersborg

Rymlig trea med två uteplatser i populärt och barnvänligt område!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
85.5 kvm
Avgift
3 899 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granåsvägen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Vargön samt även på Granåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vargön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig trea med ytterläge och med två uteplatser!
Belägen i populärt, barnvänligt och trafikfritt område, med närhet till förskola, skola, Hallevi sportcenter, strövområde samt ca 2,5 km till populär badplats vid Vänern.

Lägenheten fördelas på hall i entréplan med intilliggande klädkammare/förråd. Vardagsrum med utgång till balkong. Två separerade sovrum, rymligt kök samt badrum med tvättavdelning.
Fiber finns indraget.
Garage i länga finns att hyra (kö). Bra med parkeringsmöjligheter.
Föreningslokal finns att hyra.
I bilagda dokument finns viktig information att fås genom årsredovisning och stadgar.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Barnvänligt och lugnt samhälle omgivet av vacker natur!

Invid de välkända Halle- och Hunneberg med dess många småsjöar och fantastisk natur samt med närhet till bad vid Vänern, ligger denna del av Vänersborg i utmärkt läge. I centrum av Vargön finns matbutik Ica-Älgen - en välskött butik med bra sortiment. Där finns även äldreboende och apotek.

Nöje - Nöjesliv i vackra omgivningar.

På trevliga och charmiga Ronnums Herrgård kan man koppla av med bl. a. god mat och dryck. För hotellgäster erbjuds också fitnesscenter och bastu. Föredrar man restaurang belägen med enbart grön natur omkring sig är det Bergagården, med mycket gamla anor, som gäller. Inne i samhället finns bl. a. pizzeria Roma som är en populär träffpunkt.

Fritid.

Vid Hallevi sportcenter finns bl. a. simhall, gym och fotbollsplan. Fyrkanten som ligger centralt erbjuder olika typer av aktiviteter. Föredrar man att vara ute i naturen finns det utmärkta möjligheter för bl. a. fiske på Halle- och Hunneberg med alla dess sjöar samt fina eljusspår och andra motionsspår vid Bergagården på Hunneberg. På Hunneberg finns också gott om vandrings- och cykelleder.

Kommunikationer.

En större busshållplats med flera olika linjer samt ett antal mindre runt och i samhället. Här finns också en tågstation strategiskt placerad "mitt i Vargön"!

Barnvänliga Vargön!

Gott om förskolor samt grundskola upp till åk 9. Detta samhälle är mycket populärt bland barnfamiljer med gott om lekplatser, nyrenoverade Hallevibadet, Nordkroken invid Vänern med långgrund fin sandstrand.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.