Vårkumla Axtorp 2

Vårkumla Axtorp 2

Slutpris

451 000 kr


Vårkumla— Vartofta— Falköping

Vårkumla Axtorp 2


Slutpris
451 000 kr

Vårkumla— Vartofta— Falköping

"Lugnet" en plats för avkoppling

En kopp kaffe i skuggan av det gamla äppelträdet ackompanjerat av vindens sus i träden och fåglarna som kvittrar. Det är lätt att förstå varför denna plats länge har kallats för Lugnet.
På det ljuva 60-talet uppfördes den byggnad som står på fastigheten idag och som under senare delen av 70-talet byggdes ut. Fastigheten har ett lugnt, lummigt och avskilt läge och är en sann plats för rekreation, en perfekt plats när en paus från vardagens stress behövs. Genom entréhallen med avhängningsmöjligheter nås stugans hjärta, vardagsrummet och köket. Denna yta utgjordes tidigare av vardagsrum, kök och sovrum men nuvarande ägare har låtit ta ner flera innerväggar och öppnat upp stugan till en social plats. Här samspelar köket med matplatsen och vardagsrummet som har en trevlig utsikt mot trädgården. Här får ni även en skön värme från den gamla vedspisen. Invid rummet finns sovrummet som är väl tilltaget i sin storlek och kan enkel delas av till två sovrum om så önskas. Även detta rum har en gjutjärnskamin som skänker värme under kallare perioder. Mellan kök och sovrum finns möjlighet för toalett då det vid ombyggnation förbereddes för toalett och dusch i utrymmet. På tomten finns utedass att nyttja då toalett och avlopp idag ej är godkänt. Nuvarande ägare har låtit isolera stugan och dragit om den mesta elen.
Här har ni en stuga för avkoppling endast knappa 20 minuter från Falköping. Fastigheten kommer att försäljas med friskrivningsklausul.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
52 kvm
Driftkostnad
5 307 kr/år
Tomtarea
1 840 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-08-30

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Vårkumla Axtorp såldes av oss 2021-08-30. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Vårkumla Axtorp.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.