Sök Meny
Örebro / Södra Linhult
Brf Lindhagen

Pris: 1.545.000 - 2.345.000:-

Avgift: 3 rok, 78 kvm, avgift 4 383 kr/mån
4 rok, 98 kvm, avgift 5 487 kr/mån
Total antal bostäder: 43
Antal bostäder till salu: 13
Antal rum: 3 resp 4 rum och kök
Boarea: 78 - 98 m2
Tillträde: Preliminärt hösten/vintern 2016
Länk till projekthemsida: http://www.hsb.se/malardalen/sok-boende/projekt/?projektlan=orebro&projektkommun=orebro&projektnamn=lindhagen

Örebro / Södra Linhult

Brf Lindhagen

Söder om attraktiva Adolfsberg växer Örebros nya stadsdel Södra Lindhult fram. Den blandade bebyggelsen av villor och radhus får nu ett efterlängtat tillskott av bekväma lägenheter i bostadsrätt. HSB planerar bygga tre punkthus i fem våningar med bostäder om 1 - 4 rum och kök. Husen kommer att stå i början av Södra Lindhult längs med Gränsrösevägen/Norra belltorpsvägen.

Bostäderna planeras bli öppna och ljusa. Ljuset kommer flöda in från fönster i tre vädersträck. De generösa sällskapsytorna med kök och vardagsrum öppnar upp lägenheterna och kommer att skapa en trivsam rymd att umgås i. Alla lägenheter får en generös balkong eller uteplats. Köken planeras i en praktisk vinkel med ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll, diskmaskin och ordentliga arbetsytor. Det helkaklade badrummet kommer att utrustas med tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp och duschhörn.

Det kommer bli gott om förvaring med klädkammare, garderober i alla sovrum och lägenhetsförråd på gården. Parkering sker i öppna p-platser och carports med motorvärmare i anslutning till husen. Fördelas enligt turordning.

I Södra Lindhult bor du nära service, butiker och skolor. I omgivningen finns det fina cykelvägar och utanför dörren väntar naturen med ängar, stigar och skogar. I södra delarna av Örebro finns det gott om möjligheter för ett aktivt liv.

HSB projekthemsida - http://www.hsb.se/malardalen/sok-boende/projekt/?projektlan=orebro&projektkommun=orebro&projektnamn=lindhagen

Fakta
 • Pris
  1.545.000 - 2.345.000:-
 • Avgift
  3 rok, 78 kvm, avgift 4 383 kr/mån
  4 rok, 98 kvm, avgift 5 487 kr/mån
 • Total antal bostäder
  43
 • Antal bostäder till salu
  13
 • Antal rum
  3 resp 4 rum och kök
 • Boarea
  78 - 98 m2
 • Tillträde
  Preliminärt hösten/vintern 2016
 • Länk till projekthemsida
  http://www.hsb.se/malardalen/sok-boende/projekt/?projektlan=orebro&projektkommun=orebro&projektnamn=lindhagen
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?