Sök Meny
Örebro / Södra Linhult
Brf Lindhagen

Pris: 1.545.000 - 2.345.000:-

Avgift: 3 rok, 78 kvm, avgift 4 383 kr/mån
4 rok, 98 kvm, avgift 5 487 kr/mån
Total antal bostäder: 43
Antal bostäder till salu: 13
Antal rum: 3 resp 4 rum och kök
Boarea: 78 - 98 m2
Tillträde: Preliminärt hösten/vintern 2016
Länk till projekthemsida: http://www.hsb.se/malardalen/sok-boende/projekt/?projektlan=orebro&projektkommun=orebro&projektnamn=lindhagen

Örebro / Södra Linhult

Brf Lindhagen

Söder om attraktiva Adolfsberg växer Örebros nya stadsdel Södra Lindhult fram. Den blandade bebyggelsen av villor och radhus får nu ett efterlängtat tillskott av bekväma lägenheter i bostadsrätt. HSB planerar bygga tre punkthus i fem våningar med bostäder om 1 - 4 rum och kök. Husen kommer att stå i början av Södra Lindhult längs med Gränsrösevägen/Norra belltorpsvägen. Bostäderna planeras bli öppna och ljusa. Ljuset kommer flöda in från fönster i tre vädersträck. De generösa sällskapsytorna med kök och vardagsrum öppnar upp lägenheterna och kommer att skapa en trivsam rymd att umgås i. Alla lägenheter får en generös balkong eller uteplats. Köken planeras i en praktisk vinkel med ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll, diskmaskin och ordentliga arbetsytor. Det helkaklade badrummet kommer att utrustas med tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp och duschhörn. Det kommer bli gott om förvaring med klädkammare, garderober i alla sovrum och lägenhetsförråd på gården. Parkering sker i öppna p-platser och carports med motorvärmare i anslutning till husen. Fördelas enligt turordning. I Södra Lindhult bor du nära service, butiker och skolor. I omgivningen finns det fina cykelvägar och utanför dörren väntar naturen med ängar, stigar och skogar. I södra delarna av Örebro finns det gott om möjligheter för ett aktivt liv. HSB projekthemsida - http://www.hsb.se/malardalen/sok-boende/projekt/?projektlan=orebro&projektkommun=orebro&projektnamn=lindhagen

Fakta
 • Pris
  1.545.000 - 2.345.000:-
 • Avgift
  3 rok, 78 kvm, avgift 4 383 kr/mån
  4 rok, 98 kvm, avgift 5 487 kr/mån
 • Total antal bostäder
  43
 • Antal bostäder till salu
  13
 • Antal rum
  3 resp 4 rum och kök
 • Boarea
  78 - 98 m2
 • Tillträde
  Preliminärt hösten/vintern 2016
 • Länk till projekthemsida
  http://www.hsb.se/malardalen/sok-boende/projekt/?projektlan=orebro&projektkommun=orebro&projektnamn=lindhagen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.