Behållare Behållare
Dela

Magnarp , LÄGENHETER I PARHUSFORM
BRF Magnis i Magnarpstrand 5

Antal rum
4 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2021
Försäljningsstart
2019-12-06
Status
Slutsålt
Antal objekt
12

Fina parhus med utsikt över Skälderviken

Beskrivning
I Vackra Magnarps Strand kan vi nu erbjuda 12 st tvåplanshus i New England stil med bostadsrätt om 4 -5 rum och kök med havsutsikt. Ett boende som passar barnfamiljen perfekt med närhet till skola. På bottenvåningen är det ett rejält kök med plats för matbord och praktisk köksingång med tvättstuga. Entréhall med klinkergolv. Trapphall vid entrén och här har ni ingång till badrummet på bottenvåningen. Från vardagsrummet kommer ni ut till det stora och generösa trädäcket som delvis är täckt av pergola. En trappa upp möts vi av ett allrum som leder oss vidare till 3 sovrum varav det ena med klädkammare med fönster. Badrum finns också på övre plan.

Vi har valt att ge våra kunder en absolut toppupplevelse när det gäller att designa sitt nya hem. Därför kommer Mija Kinning som är känd designer från TV att hjälpa varje kund med materialval. Tillsammans med Mija så formar köparen sitt nya hem, efter egen smak och efter goda råd. Det är detaljerna som gör hela skillnaden.

Välkommen att kontakta oss på Mäklarhuset för mer information eller för att boka just ditt hus.
Service och kommunikationer
Matvarubutik finns närmast i Vejbystrand där också restauranger, bibliotek, butiker, frisör mm finns. Lokalt i Magnarp finns Bjäre fisk & skaldjur samt Sandgårdens skafferi, en butik med närproducerade produkter. Busslinje 2 mot Vejbystrand varje hel och halvtimme vardagar och helger varje hel timme.
Områdesbeskrivning
I vackra Magnarp bor man när man vill bort från centrums stress och bo i rofylld miljö med havet runt knuten. Byn är genuin och erbjuder en mysig och harmonisk atmosfär. Skola årskurs F-9, fritids samt förskolor finns i området.
Fakta
Pris
2 395 000 kr
Antal rum
4 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Våren 2021
Försäljningsstart
2019-12-06
Status
Slutsålt
Antal objekt
12
Använd kartan
X