Sök Meny
Örebro / Grenadjärstaden
Brf Översten

Pris: 1 750 000 - 4 395 000:- (Fasta priser)

Total antal bostäder: 26
Antal bostäder till salu: 12
Antal rum: 2 - 5 rum och kök
Boarea: 47 - 139 m2
Tillträde: Preliminärt kvartal 2, 2017

Örebro / Grenadjärstaden

Översten - Citynära i klassiska Grenadjärstaden

Missa inte chansen att bo i populära Grenadjärstaden. På klassisk mark med de vackert bevarade kasernerna från Livregementets tid bygger vi nu JM hus med 26 moderna bostäder i storlekar från två till fem rum och kök, alla med generös balkong eller uteplats i bra solläge. Ett perfekt läge för dig som vill bo bekvämt med närhet till både city och naturen. Översten blir ett modernt bostadshus som smälter väl in både med kaserngårdens klassiska hus och övrig, nyare bebyggelse. Översten ligger lika centralt när det gäller cityliv och kommunikationer. Till shopping och nöjen i city är det bekvämt gång- och cykelavstånd och har du bil tar du dig enkelt ut på motorvägen. I området kring din bostad finns även närservice i form av matbutiker, restauranger och frisör. Läs mer på JMs hemsida http://www.jm.se/bostader/sok-bostad/orebro/orebro/grenadjarstaden/oversten/

Brf - Översten
Brf - Översten
Fakta
 • Pris
  1 750 000 - 4 395 000:- (Fasta priser)
 • Total antal bostäder
  26
 • Antal bostäder till salu
  12
 • Antal rum
  2 - 5 rum och kök
 • Boarea
  47 - 139 m2
 • Tillträde
  Preliminärt kvartal 2, 2017
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.