Behållare Behållare
Dela

Uppsala , Rosendal
Brf Södra Rosendal

Boarea
73 – 112 kvm
Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
2017-2018
Status
Slutsålt
Antal objekt
107

Välkommen till Södra Rosendal!

Bild från visningslägenhet
Beskrivning
Ny visningslägenhet om 112 kvm på Torgny Segerstedts allé 22. Till salu: 5 stycken inflyttningsklara 4 rok om 80-94 kvm. Tillträde efter överenskommelse.

Drömmer du om ett stadsnära boende med trivsamma Stadsskogen som närmaste granne? I Södra Rosendal har du närhet till Uppsalas stadskärna, välrenommerade skolor, Solvallsparken och Uppsala tennishall. Garage finns att hyra i föreningen.

Vi bygger ett kvarter med eftertraktade lägenheter med stora balkonger i söder- eller västerläge. I Södra Rosendal skapar vi hem att längta till!

Rosendal i framkant
Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen
Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.
Fakta
Pris
2 650 000 – 4 000 000 kr
Boarea
73 – 112 kvm
Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
2017-2018
Status
Slutsålt
Antal objekt
107
Använd kartan
X