Concordia 3

Concordia 3

Pris
1 945 000 – 5 950 000 kr
Sundsvall — Lägenheter

Concordia 3


Pris
1 945 000 – 5 950 000 kr

Sundsvall — Lägenheter
En plats invid havet med stadens puls utanför! Låg avgift, lågt kvadratmeterpris!

Vill du ha möjligheten att bo centralt, med havet som närmsta granne och med garanterad garageplats i huset? Concordia 3 erbjuder 18 stilfulla lägenheter med moderna planlösningar och balkong eller terrass. Här får du nyproducerade lägenheter med låg avgift och lägst kvadratmeterpris på Norra Kajen!


Avgift
3 115 – 6 019 kr
Boarea
66,5 – 128,5 kvm
Antal rum
2 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Hösten/Vintern 2020
Försäljningsstart
2019-03-05
Status
Slutsålt
Antal objekt
18

Intresseanmälan

Kontakta Linn eller Katarina för mer information kring visningsmöjligheter.

Katarina Bufvers

Fastighetsmäklare / Delägare
Kommersiella Fastigheter

Beskrivning


01

Concordia 3 är indelat i tre våningsplan och innehåller totalt 18 stycken lägenheter. Några av dem erbjuder extra mycket takhöjd, braskamin och hiss från garageplan till entrédörr. Garageplanet finns beläget i källaren där alla husets 18 hem är garanterade en parkeringsplats. Att bo centralt med möjlighet till garage i samma hus är få förunnat. Vardagslyx när den är som allra bäst. I föreningen har ni förutom garanterad plats i garaget också tillgång till att nyttja en Bilpool som kommer att ta plats i garaget med 2 stycken elbilar!

Lägenheterna består av 2-5 rum och kök i storlekarna 66,5 kvm-128,5 kvm. Alla har öppen planlösning med ljusa naturnära materialval.


02
Områdesbeskrivning

Norra Kajen dominerades under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet av det som ofta kännetecknar Sundsvall- sågverksindustrin. Idag är Norra Kajen på väg att bli något helt annat.

Industrilokal efter industrilokal rivs och Norra Kajen skapar en naturlig förlängning av Sundsvalls stenstad. Uppväxer istället hus, mötesplatser och grönområden och en ny stadsdel tar form.

Med ett av de bästa sollägena i kombination med närheten till vattnet vågar vi påstå att Norra Kajen har potential att i framtiden bli ett av de mest attraktiva lägena för stadsnära boende i Sundsvall. gör dig redo för varma, sköna sommarkvällar, vandra hem från city genom en nordisk och tidlös arkitektur med ljudet från vågornas skvalp.

Välkommen till ett havsnära boende mitt i stan.


03
Övrigt

Ytor anges i BOA (boarea), beräknat enligt Svensk Standars SS 21054:2009. Med reservation för ändringar.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.