Gränby Backe, etapp 2

Gränby Backe, etapp 2

Uppsala — Gränby Backe

Gränby Backe, etapp 2Uppsala — Gränby Backe
Nyproducerat i expansivt läge

Gränby backe är utan tvekan ett av Uppsalas mest expansiva lägen. Vid gränsen mot nordost växer staden vidare med butiker, restauranger, arenor och träningslokaler.

På 15 minuter cyklar du enkelt till högarna i Gamla Uppsala. Mitt i området ligger en lummig park för lek och avkoppling och på några minuter promenerar du med barnen till 4H-gården med djur och lantlig charm.

Det är den bästa av världar. Här bor du som gillar puls och myllrande folkliv, men samtidigt vill ha naturen runt knuten. Du kan storhandla utan att ta bilen. Och om skärgården lockar är du redan nära vägen mot Östhammar och havet.

Gränby Backe etapp 2 består av två byggnader med varierad höjd som sluter sig kring en innergård. De två byggnaderna innehåller totalt 72 lägenheter i sex trapphus med hiss. Alla lägenheter har minst en balkong som vetter antingen mot Vaksalagatan/Solskensgatan med utsikt mot city eller mot gården och grönområdet.

Lägenheterna är ljusa med öppen och flexibel planlösning med möjlighet att avgränsa kök och vardagsrum. Flera lägenheter gör det möjligt att lägga till eller ta bort extra sovrum till förmån för större sällskapsytor.


Total antal bostäder
72
Antal rum
1 - 5 rum och kök
Boarea
34 - 128 kvm

Intresseanmälan

Kontakta Ann för mer information kring visningsmöjligheter.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.