NYPRODUKTION

Uppsala / Gränby Backe / Gränby Backe, etapp 2

Nyproducerat i expansivt läge

Total antal bostäder
72
Antal rum
1 - 5 rum och kök
Boarea
34 - 128 kvm

Gränby backe är utan tvekan ett av Uppsalas mest expansiva lägen. Vid gränsen mot nordost växer staden vidare med butiker, restauranger, arenor och träningslokaler.

På 15 minuter cyklar du enkelt till högarna i Gamla Uppsala. Mitt i området ligger en lummig park för lek och avkoppling och på några minuter promenerar du med barnen till 4H-gården med djur och lantlig charm.

Det är den bästa av världar. Här bor du som gillar puls och myllrande folkliv, men samtidigt vill ha naturen runt knuten. Du kan storhandla utan att ta bilen. Och om skärgården lockar är du redan nära vägen mot Östhammar och havet.

Gränby Backe etapp 2 består av två byggnader med varierad höjd som sluter sig kring en innergård. De två byggnaderna innehåller totalt 72 lägenheter i sex trapphus med hiss. Alla lägenheter har minst en balkong som vetter antingen mot Vaksalagatan/Solskensgatan med utsikt mot city eller mot gården och grönområdet.

Lägenheterna är ljusa med öppen och flexibel planlösning med möjlighet att avgränsa kök och vardagsrum. Flera lägenheter gör det möjligt att lägga till eller ta bort extra sovrum till förmån för större sällskapsytor.

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Fakta
  • Total antal bostäder
    72
  • Antal rum
    1 - 5 rum och kök
  • Boarea
    34 - 128 kvm
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier