NYPRODUKTION

Torre del Mar / Ägarlägenhet / Residencial Parque del Mar

Nyproduktion - 400 meter från stranden!

Pris
173 950 – 299 950 €
Boarea
73 – 95 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Preliminär inflyttning andra kvartalet år 2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Bilder
Illustrationsbild - Terrass med glasräcke
Illustrationsbild - Stor takterrass med havsutsikt
Illustrationsbild - Fint poolområde
Illustrationsbild - Stilrent kök
Illustrationsbild - Rymligt vardagsrum
Illustrationsbild - Modernt badrum
Illustrationsbild - Ljust sovrum
Illustrationsbild - Sovrum
Illustrationsbild - Sovrum
Illustrationsbild - Sovrum
Illustrationsbild - Fasadbild
Fakta
Beskrivning
Endast 400 meter från stranden ligger Residencial Parque del Mar som är ett bostadsområde med imponerande strandliknande pool på 160 m2 och vackra gemensamma trädgårdar. En del av lägenheterna har havsutsikt och i projektet finns det också takvåningar med enorma terrasser! Bostäderna är väldisponerade och i priset ingår både fullt utrustat kök, inbyggda garderober, inbyggt AC-system med både kyla och värme etc. Torre del Mar är en kuststad som är levande året runt. Här finns kilometer lång strandpromenad med många restauranger, köpcentrum, vattenland samt närhet till golfbana och båthamn. Ett perfekt boende för den som söker både stad och strand! Kontakta oss redan idag för mer information!
Service och kommunikationer
I Torre del Mar har man goda bussförbindelser.
Områdesbeskrivning
Torre del Mar var fram till 70-talet en liten fiskeby. Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är en populär badort som under sommartid lockar många.
Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Det finns även en cykelbana och en preparerad bana i sanden för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och kaféer. På en sträcka utmed stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.
Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez. Förutom en 18- hålsbana och en driving range erbjuder Caleta de Velez en mysig fiske- och båthamn.

Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.

I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.
I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga har man byggt köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och en biosalong. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek.

I Torre del Mar hålls olika festligheter under året där det exempelvis i februari hålls en karneval, under påskveckan hålls processioner med musik, i maj hålls Romena, 24 juni hålls fiesta de San Juan, 16 juli hålls Maritime Procession av Virgen del Carmen, i juli hålls även Fiesta de Las Melosas och Feria de Torre del Mar m.m.
Fakta
 • Pris
  173 950 – 299 950 €
 • Boarea
  73 – 95 kvm
 • Antal rum
  2 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Preliminär inflyttning andra kvartalet år 2021
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Residencial Parque del Mar 3 85 kvm 173 950 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Använd kartan
X
Intresseanmälan
Residencial Parque del Mar

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier