RN3 Växthuset

RN3 Växthuset

Täby — Flerbostadshus

RN3 VäxthusetTäby — Flerbostadshus
RN3 Växthuset - Ett bidrag till en stolt helhet

Stadsvillan fortsätter att utveckla det nya Roslags Näsby med sitt tredje projekt - RN3 Växthuset. Välkommen hem till genomgående planlösningar, stora balkonger och en ständig närvaro av grönska, såväl på fasaden, taken som den vackra innergården.

Se mer här!


Avgift
2 603 – 5 689 kr
Boarea
33 – 145 kvm
Antal rum
1 – 5,5 rok
Preliminär inlyttning
Q1 2025
Upplåtelseform
Boastadsrätt
Status
Kommande
Etapp
VIP-försäljning i juni 2024 Allmän säljstart i Q3 2024
Antal objekt
51

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Sebastian för mer information kring RN3 Växthuset.

Sebastian Wallster

Fastighetsmäklare
Specialist nyproduktion

Beskrivning


01

Ambitionsnivån för gestaltningen av kvarteren runt Roslags Näsby Station är glädjande hög och ”Växthuset” vill bidra till en stolt helhet.

Projektets idé är lugn och sansad och utförandet precist. En tydlig indelning av huskroppar och balkongdelar ger en varierande och levande gestalt. I gatunivå skapar huset med stora uppglasade partier och återkommande linjer en varsam hantering av sin kontext och bjuder förbipasserande på en omhändertagen och omtänksam miljö. Trapphusen är gjorda som egna inskjutna volymer och eget takavslut med ”knopp” som ger huset en karaktäristisk siluett.

De halvt indragna balkongerna mot gatan har en generös planteringsdel i framkant. Denna odlingsmöjlighet ihop med återkommande blomlådor/franska räcken ger grönska till hela fasaden. Växter kan klättra uppåt från balkong till balkong men även terrassdelar närmast gatusidan får extra planteringsdjup och grönskan kan delvis hänga ut över kanten. Tillsammans med sedumtak och solceller på taket förstärks byggnadens ambition.

Flertalet av lägenheterna har dubbla balkonger och flera även terrasser. Här finns en blandning av kompakta lägenheter och stora våningar. Huset kan ge plats för flera generationer och liv i olika skeden. Med en fin och stor gemensam gård, torg och station runt hörnet, samt med ett tydligt fokus på bostädernas sociala delar med öppna ljusa rum även i de minsta lägenheterna ,finns förutsättningar att trivas. Viljan att stanna kvar blir en del av byggnadens DNA.


Området

Använd kartan
X

Intresseanmälan

Vill du veta mer om RN3 Växthuset? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.