Uppsala / Rosendal / Södra Rosendal

Stadsnära med Stadsskogen som närmsta granne

Pris
2 650 000 kr - 4 000 000 kr
Avgift
4 341 kr - 6 562 kr/mån
Total antal bostäder
107
Antal bostäder till salu
11
Antal rum
1-5 rok
Boarea
73 - 112 kvm
Tillträde
2017 - 2018

Drömmer du om ett stadsnära boende med den lummiga och trivsamma Stadsskogen som närmaste granne? Här får du en härlig mix av närhet till Uppsalas stadskärna och en grön plats med Stadsskogen och Uppsala tennishall strax intill.

Här planerar Veidekke att bygga ett kvarter med eftertraktade lägenheter med stora balkonger i söder- eller västerläge. I Södra Rosendal skapas hem att längta till!

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det kommer att bli ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Dessutom planeras det för en aktivitetspark intill tennisarenan med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med skön grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats med mark som täcks av en mjuk mossmatta och kanske rör det sig en sagofe bakom ett träd. Här kan du också vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Fakta
 • Pris
  2 650 000 kr - 4 000 000 kr
 • Avgift
  4 341 kr - 6 562 kr/mån
 • Total antal bostäder
  107
 • Antal bostäder till salu
  11
 • Antal rum
  1-5 rok
 • Boarea
  73 - 112 kvm
 • Tillträde
  2017 - 2018
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Intresseanmälan
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier