Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Stockholmsvägen 29 A

Toppfräsh etta i högt fritt läge

Välkommen till denna ljusa fräscha etta om 41 kvm högst upp i ljust soligt läge i optimalt läge nära bussar mataffär och centrum.

Det toppfräscha köket har renoverats 2017 och har fint slipbart trägolv, moderna vita köksskåp och superfin vit bäsnksiva med infälld ho och häll. Här finns även inbyggd ugn, micro, diskmaskin och en stor kyl/frys samt matplats för fyra framför fönstret i söder. Badrummet är stambytt 1999 och har kakel, klinkers, tvättmaskin, handfat, dusch och WC. I vardagsrummet är det en fin fiskbensparkett i ek, vita väggar och stort fönster i söder. Välkomnande hall med trägolv, ljusa väggar och en klädkammare.

Lägenheten ligger i ett helt optimalt, lugnt läge nära både Flygfyrens handelsplats, Stockholmsbussen och bekvämt promenadavstånd till centrum.

Välkommen till Stockholmsvägen!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Stockholmsvägen 29 A
Slutpris: 1 260 000 kr
Boarea: 41 kvm
Avgift: 1 763 kr/mån
Driftkostnad: 40 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 3
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige