Brandvaktsvägen 43

Brandvaktsvägen 43

Slutpris

3 445 000 kr


Björnö— Norrtälje

Brandvaktsvägen 43


Slutpris
3 445 000 kr

Björnö— Norrtälje

Nybyggd 1 ½ plansvilla på högt belägen hörntomt i vackra Björnö!

Välkomna till Björnö! Ett fint nybyggt bostadsområde som är naturskönt beläget mellan Kvisthamraviken och sjön Limmaren straxt söder om Norrtälje. Här finns ett unikt tillfälle för den lilla familjen att flytta in i en nybyggd villa om 97 kvm på ett plan. Oinredd isolerad övervåning ger möjligheter att öka boytan när familjen växer till ca 155 kvm där allt är förberett att börja bygga.

Entréplanet har genomgående ekparkettgolv och ljust mönstrade väggtapeter. Rymlig entréhall med furutrappa som leder upp till den isolerade oinredda övervåningen. Stilrent kök med vit skåpinredning. Rymlig matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från köket når man den stora trädäckade altanen i soligt söderläge med utsikt över området. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till trädgården. Ett stort sovrum med fyra garderober samt ett mindre sovrum. Rymligt badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet i ljusa färger samt en praktisk tvättstuga.

Huset är beläget på en något högre placerad hörntomt i fina, barnvänliga och populära Björnö där en förskola är på gång i området. Här växer ett område med fina villor fram och det är inte för inte som man förstår att folk trivs bra här. Gräsytor och skogsområden samt lekplats i området. Närhet till skola/förskola och trevlig cykelväg ner till Norrtäljes stadskärna.

På vintertid är det full fart i Kvisthamrabacken för dom som gillar skidåkning som bara är gångavstånd från fastigheten.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
39 641 kr/år
Tomtarea
745 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Brandvaktsvägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Brandvaktsvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.